Posavje: Obvestilo o dejavnostih v maju in juniju 2021

Spoštovani članice in člani,
kaže, da se covid-19 rahlo utruja, kar je za vse nas v društvu  dobra  novica. Seveda ostaja vrsta previdnostnih ukrepov, a delo v skupinah do deset ljudi se sme izvajati. Tako smo že dogovorjeni za začetek terapevtske vadbe v Sevnici in Brežicah  ̶  na obeh lokacijah začnemo v torek, 4. maja 2021, po urnikih, ki so veljali pred zaprtjem. Za Krško bo dorečeno ta teden.  Je pa nekaj sprememb pri številu in skupinah. O podrobnostih bomo obvestili včlanjene. Za vse informacije in morebitne dodatne prijave se zaenkrat obračajte na Metko, Jelko in Mileno (za Sevnico).

Delajo tudi vse skupine gibanja za zdravje.

Trdno upamo, da bomo lahko izpeljali dneve zdravja v Radencih od 14. – 19. 6. 2021 (že tretji datum izvedbe!). Če se želi še kdo priključiti, to lahko stori do 20. maja.

Kakor hitro bodo dovoljena zbiranja večjega števila ljudi, bomo poskusili izpeljati mali “osteotlon” v Sevnici in Brežicah pa izlet v Žiče in na Roglo. Prosimo zainteresirane za izlet, da se informativno kar prijavite.

Na boljše čase bodo počakala predavanja in meritve, a optimizem velja. Potrudili se bomo izpeljati čimveč programa, tudi zato, da se nam članstvo ne bi osulo.

Želimo vam lepe praznične dneve in čimveč vitamina D.

Za UO DPO Posavje: Milena Jesenko