Popust za člane pri nakupu ekoloških izdelkov Mlekarne Krepko

Za članice in člane društev bolnikov z osteoporozo Slovenije so v Mlekarni Krepko pripravili poseben popust. Članice in člani lahko nakupujejo z 10 % popustom.

Za člane društev pod okriljem Zveze društev bolnikov z osteoporozo Slovenije so v Mlekarni Krepko kreirali kodo za popust. Ko obiščete spletno stran www.mlekarna-krepko.si, pod razdelkom “trgovina” vpišete kodo in kupujete s popustom.

Koda za popust pri nakupu izdelkov je: BGHCUABZ
Popust velja za nedoločen čas, drugih pogojev pri nakupu ni.

Mlekarna Krepko iz Laz pri Logatcu je ponosna na delovanje mlekarne in svoje vrhunske mlečne izdelke, med katerimi ima posebno mesto tradicionalni KEFIR.

Kefirjevo zrno, čudežno zrno, ki prinaša zdravje, je znano po tem, da ima številne pozitivne
učinke na človeški organizem in blagodejno vpliva na metabolizem. Vsebuje več kot 30 probiotičnih kultur in uživamo ga lahko na tisoč in en način. Več o kefirju na povezavi.

Zakaj izbrati Kefir in druge izdelke Mlekarne Krepko?

Ne samo zaradi popusta, pač pa številnih razlogov, med katerimi je najpomembnejši, da vse izdelke pripravljajo, kot bi jih pripravljali doma. So brez ojačevalcev okusa in brez konzervansov. Ekološko mleko pasterizirajo na najnižji možni temperaturi, da ohrani čim več hranilnih snovi in pristen okus, v katerem lahko uživamo dan za dnem. Ponašajo se kot prva ekološka mlekarna v Sloveniji.

Njihova vizija je, da bi ekološki in naravni izdelki postali nekaj povsem običajnega. Kupcem želijo ponuditi ekološke izdelke, zato so že leta 2007 k sodelovanju povabili 5 lokalnih kmetov. Ti so z njihovo pomočjo začeli proizvajati ekološko mleko.

Vabljeni, da obiščite spletno stran www.mlekarna-krepko.si, izberete izdelke in vpišete kodo za popust.

Zgodba Mlekarne Krepko v sliki