Napovednik za december 2014

soncnica-logoNAPOVEDNIK DOGODKOV V DECEMBRU 2014

DRUŠTVO ZA OSTEOPOROZO LJUTOMER
– 15. dec.: izlet v praznično Ljubljano

DRUŠTVO ZA PREPREČEVANJE OSTEOPOROZE POSAVJE
 – 6. dec.: ogled predstave ANGEL POZABE v SNG Drama, Mala Drama ob 20. uri. Odhod ob 16. uri z Avtobusne postaje Brežice. V Ljubljani bo dovolj časa za ogled praznično okrašenega mesta.

DRUŠTVO OSTEOPOROZE TRBOVLJE
4. dec.: miklavževanje v Termah Olimia – Podčetrtek

DRUŠTVO ZA PREPREČEVANJE OSTEOPOROZE ZAGORJE OB SAVI
 – 6. dec.: kopalni izlet v Terme Banovci in obisk Miklavževega sejma v Murski Soboti
22. dec.:  prednovoletno srečanje s plesom v gostišču Kum Zagorje ob Savi

DRUŠTVO ZA OSTEOPOROZO ORMOŽ
6. dec.: kontrolne meritve DXA pri dr. Žuberjevi v Velenju za cca 15 bolnic z osteoporozo. Naročili smo avtobusni prevoz in skupno malico. Dobimo se ob 7. uri na avtobusni postaji v Ormožu.
22. dec.: za zaključek letošnje dejavnosti društva vabimo članice in člane, telovadce in pohodnike na predbožični koncert ZBORA OPERE SNG MARIBOR “BOŽIČNE PESMI OKOLI SVETA”. Z avtobusne postaje se bomo odpeljali ob 17. uri. V Mariboru bo kaka ura časa za doživetje prednovoletnega vzdušja v prazničnem mesu.

PREKMURSKO OSTEOLOŠKO DRUŠTVO MURSKA SOBOTA
13. dec.: Izlet v predbožični Zagreb; odhod z železniške postaje v Murski Soboti ob 7.10. Cena izleta je 27 € in vključuje prevoz, vodenje in vstopnine; prijave s plačilom na sedežu društva v času dežurstva.
20. dec.: Ob 18. uri se bomo v hotelu Diana poveselili na prednovoletnem praznovanju. Zabaval nas bo ansambel »Vikend bend«. Cena večerje je 18 €.
– 26. dec.: ob 10. uri skupni pohod, zborno mesto pred sedežem društva