Lani Žabja svatba, letos Sneguljčica

Članice in člani Društva za osteoporozo Ljutomer smo z letnim občnim zborom opravili v turističnih Biotermah Mala Nedelja. S svojo navzočnostjo nas je tudi letos počastila in razveselila predsednica zveze Duša Hlade Zore. Še posebej se ji zahvaljujemo za spodbudne napotke in seveda za sladko darilce.

Na občnem zboru smo se zadovoljni ozrli na preteklo leto, saj smo vse načrtovane aktivnosti pod spretnim vodstvom predsednice in upravnega odbora uspešno izvedli. K temu smo seveda svoj delež prispevali vsak član in vsaka članica po svojih sposobnostih in zmožnostih.

Ljutomer_pust1
Sneguljčica, pet palčkov in trije pridruženi člani

Tudi za naprej smo sprejeli bogat in pester program. Kljub višji poprečni starosti članstva smo še vedno polni volje in elana. Pod vodstvom nove – stare predsednice Vlaste Markovič ni bojazni, da bi naše pestro delovanje zamrlo.

Ljutomer_pust2
Lanskoletna Žabja svatba

Pomembno nam je druženje in sodelovanje na različnih področjih. Uživamo na izletih, pri telovadbi, nordijski hoji, kolesarjenju, na piknikih ob športnih igrah, izobražujemo se na predavanjih, plešemo, pojemo in se veselimo, da nam naše kosti oziroma po prleško »čunte« – ljubkovalno jim pravimo kar »čuntike« – še dovolj dobro služijo.

Vlasti nikoli ne zmanjka idej in volje za njihovo uresničitev. Vsako našo dejavnost vedno začini s kakšno »dodano vrednostjo«, vse zna dobro organizirati. Tako smo na lanskem občnem zboru uživali v pevski Žabji svatbi, letos pa so za prijetno in razigrano vzdušje poskrbeli pravljični junaki iz Sneguljčice.Novice in pozdrave iz »Lotmerka« vam pošiljam Albina Senčar,

Društvo za osteoporozo Ljutomer.