Izboljšanje gibljivosti s pomočjo terapevtske vadbe – utrinki iz Velenja

Terapevtska vadba odpravlja bolečine, ovire, težave, ponovno vzpostavi ravnovesje v telesu, olajša opravljanje vsakodnevnih opravil, izboljša kvaliteto življenja. Vadimo skupaj!

V torek, 28. januarja, nam je v študijski čitalnici velenjske knjižnice mag. Petra Poznič, kineziologinja, predstavila pomen in pomembnost terapevtske vadbe.

Takšna vadba odpravlja bolečine, ovire, težave, ponovno vzpostavi ravnovesje v telesu, olajša opravljanje vsakodnevnih opravil, izboljša kvaliteto življenja. Prinaša pozitivne učinke tako na telo kot na duha.

Z rednim gibanjem zmanjšamo tudi možnost za nastanek poškodb. V svoji telovadnici Atlet v Pesju izvaja različne vadbe: za otroke, poporodno vadbo, terapevtsko, individualni trening, kondicijsko pripravo, vadbe za podjetja, online trening, trening v manjših skupinah.

Zaključili smo, da za nove cilje nisi nikoli prestar. Če ste se prepoznali v tem, da si želite izboljšati počutje, izboljšati moč, ravnotežje, gibljivost, odpraviti mišična neravnovesja, vzpostaviti boljšo telesno držo, narediti kaj zase, se pridružite oziroma kontaktirajte Petro na www.facebook.com/atletsports.

Želimo vam prijetne dni in ne pozabite si vzeti časa zase in za vadbo, ki vam ustreza.

Zapisala: Lucija Venta

5141D0A6-76DC-11E2-9DCA-27A166B94067

Društvo bolnikov z osteoporozo Šaleške doline Velenje

Naslov: Šaleška cesta 3, p.p. 508, 3320 Velenje
Telefon:
 040-724-008
E-mail naslov: [email protected]
Uradne ure: prvi torek v mesecu od 17. do 18. ure