DPOP DNEVI ZDRAVJA V RADENCIH – razpis

??????????????????????????????? Boris Pahor v Radencih  Radenci, marca 2014; en večer nas je počastil s prihodmo med nas gospod Boris Pahor.  Foto Venco Stajić in Anica Hočevar

Spoštovane članice, cenjeni člani!

Ne samo dnevi, tudi tedni in meseci se kar prehitro obrnejo in seveda smo v našem društvu sredi načrtovanja letošnjih dejavnosti. Program bomo sicer sprejeli na zboru članov, ki bo predvidoma v četrtek, 12. 3. 2015, popoldne,  vendar pa potrebujemo kak podatek že pred tem dogodkom.

Gre za spomladanske dneve zdravja, ki jih  bomo izvedli v hotelu Izvir**** v  Zdravilišču Radenci od 23. – 28. 3. 2015. To je 6 dni oz. 5 polpenzionov.

Paket vključuje:

  • namestitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi, neomejeno kopanje v termah, jutranjo gimnastiko in aerobiko v vodi (pon.- sob.), nordijsko hojo, predavanje, pitno kuro z naravno mineralno vodo (v pitnem salonu), vstop v svet savn (1x dnevno), uporabo kopalnega plašča.

Program bomo v večernih urah dopolnili s svojimi dejavnostmi, za doplačilo pa se bomo lahko podali tudi na kak izlet.

Hotelska kompleksa Radin in Izvir sta medsebojno povezana, prav tako s termalnim kompleksom, savnami in Medico-wellness centrom. Opremljenost sob: prha/kad, WC, sušilnik za lase, kopalni plašč, mini bar, telefon, radio, SAT TV, trezor.

Cena po osebi v dvoposteljni sobi znaša:  40 € na noč + turistična taksa + prevoz (cena  prevoza je odvisna od števila udeležencev; ker jo bo delno pokrilo Zdravilišče, je računati za prihod in odhod na 25–30 evrov). Torej bi bila cena taka:

  • 5 polpenzionov  ………….. 200,00 €
  • turistična taksa ……………   5,35 € ( 1,27 € po osebi na noč)
  • prijavnina  …………………   1,00 €
  • prevoz ……………………    25,00–30,00 €
  •                                             Skupaj 231,35€

Doplačilo:

  • enoposteljna soba za naše društvo 5 € na noč  (sicer je 10 € na noč)

Da bi dneve zdravja izvedli, je nujna udeležba najmanj 24 udeležencev, sicer ni možno organizirati prevoza po še sprejemljivi ceni. Prijave zbiramo do 15. februarja 2015 po e-pošti ali po telefonu ali v pisarni ob uradnih urah. Kot običajno vas spet prosimo, da o tem obvestite tudi tiste, ki nimajo e-pošte;  vodje skupin ste posebej naprošene, da opravite to pomembno nalogo.

Milena Jesenko