DPO Posavje: Septembrske aktivnosti, obvestilo

Spoštovane članice, spoštovani člani,

danes sta bili predsednica Milena in fizioterapevtka Marjana v Termah Čatež, kjer sta se dogovorili, da bomo začeli s hidro-gimnastično vadbo v ponedeljek, 13. 9. 2021, ob 17. uri. Po sestanku upravnega odbora vas bomo obvestili (po e-pošti, tiste, ki te možnosti nimajo, pa po redni pošti), v katero skupino ste uvrščeni in katere pogoje bo nujno upoštevati. Že zdaj naj povemo, da brez izpolnjenega enega od treh – prebolel, cepljen, testiran (PCT) – ne bo šlo. Zaenkrat je prijavljenih za dve skupini, tretjo bomo uvedli, ko se vas bo za to odločilo najmanj 18. Torej so prijave še možne.

Telovadba v Sevnici in Krškem se bo začela prihodnji teden, kot je bilo že objavljeno.

Prijave za dneve zdravja v novembrskem Strunjanu žal niso več možne, ker že sedaj presegamo odobreno število postelj. Komu dati prednost pri uvrstitvi, bomo dorekli na seji UO, pri čemer bosta pomembna kriterija članstvo v društvu in zdravstvena ogroženost.

Z veseljem pa bomo vaše ime dodali na seznam za društveni pohod po Gadovi peči (9. septembra) in za društveni izlet v Mirno Peč (8.oktobra). Za prvo povejte Mileni, za drugo Majdi.

Spomniti vas želimo še na druge aktivnosti v septembru, na katere ste prav tako prijazno vabljeni.

  • 16. 9. meritve MKG in FRAX za zaposlene v Zavodu za zaposlovanje, OS Sevnica
  • 18. 9. Mali osteotlon v sklopu prireditev Živi zdravo – potuj trajnostno v Sevnici
  • 28. 9. predavanje Zdravila in jetra v Brežicah (sejna soba SBB ob 16.00)
  • 30. 9. predavanje Zdravila in jetra  v Sevnici (predavalnica ZD Sevnica ob 16.00)

Milena