DPO Posavje: Odpoved vseh društvenih dejavnosti do preklica

Društvo za preprečevanje osteoporoze Posavje obvešča članstvo o začasnem prenehanju dejavnosti. Izvedeli boste, kako naprej, ko bo nevarnost okužbe s koronavirusom mimo.

Spoštovane članice in člani DPO Posavje!

Po spodbudnem začetku leta in po našem zboru 4. 3. 2020, na katerem smo sprejeli obširen program dela, nam je koronavirus korenito zasukal življenje. Kot ravnamo samozaščitno pred boleznimi že sicer, smo ob pandemiji covida-19 še močneje zavezani upoštevanju navodil stroke, da se nas bo ta nesreča čimbolj ognila. Zato podaljšujemo odpoved terapevtske vadbe na vseh treh lokacijah do konca junija. To smo uskladili s fizioterapevtkama v Sevnici in Brežicah, vodjo skupine v Krškem in s članicami upravnega odbora.

Za jesenski del telovadbe bomo zbirali prijave od 15. junija do 15. avgusta. V septembru bomo opravili poračun že vplačanih zneskov vadnine.

Načrtovani program dela od sredine marca do konca junija bomo prenesli in izvajali v okviru možnosti, ko bo v državi razglašen konec nevarnosti okužbe. Seveda vas bomo o vsem pravočasno obveščali. Poglejte kdaj tudi na spletno stran www.osteoporoza.si.

Čuvajte sebe in druge!

Milena