DPO Posavje: Obvestilo o bližnjih dejavnostih

Spoštovane, spoštovani!
Razen telovadbe in gibanja za zdravje, ki potekata ves čas, je tu še nekaj dejavnosti, na katere vas želimo spomniti.

  • Magistrica Breda Sotošek, mag. farm., bo govorila o negi kože pri starejših, in sicer 15. februarja v Brežicah v OŠ Brežice ob 17.00 in 16. februarja v Sevnici  v Galeriji Lekos, Glavni trg 27 ob 17.00. Pričakujemo vas!
  • Od 19.- 24. marca bodo dnevi zdravja v Radencih. Nujne prijave čim prej! Cena je 225 € z vključenim prevozom, doplačilo za enoposteljno sobo 10 € na noč. Prijavljeni boste dobili napotke in program po pošti 8 dni pred odhodom.
  • Zbor članov bo 8. marca ob 16.00 v Mladinskem centru  v Brežicah. Prosimo, pridite, saj je to zelo pomemben društveni dogodek. Prevoz za Krmelj in Sevnico bo zagotovljen tako kot vsako leto.
  • V Krškem bomo začeli s telovadbo v prostoru ZC Aristotel d. o. o. Vodila bo diplomirana kineziologinja in fizioterapevtka Tjaša Krištofič. V skupini je lahko 10 članic (sedaj je toliko prijavljenih), cena je 4 € na uro. Če bi to zanimalo še katero, sporočite, pa bomo oblikovali še eno skupino.
  • Na pobudo, posredovano v anketi, bomo s TA Relax organizirali letovanje v Omišu v Brzetu (3*) v času od  22. 6. 2017 do 29. 6. 2017 (četrtek – četrtek).  Cena 365 € vključuje 7 polpenzionov (samopostrežni zajtrk, za večerjo izbor treh menijev s solatnim bifejem in bifejem sladic, pijača ob večerji vključena –  neomejeno rdeče in belo vino, sok in voda), prevoz in turistično takso. Osnovna cena je 259 €, razliko tvorijo prevoz, turistična taksa, stroški agencije. Sobe so klimatizirane, vse imajo balkon, sence je dovolj ob hotelu in na prodnati plaži. Doslej je prijavljenih že 12. Najkasneje do 8. marca sporočite, če vas tako skupno letovanje zanima.  

Za UO DPOP Milena Jesenko