DPO Posavje: Napovednik bližnjih dogodkov

Spoštovani članice in člani!
Pošiljamo nekaj nujnih obvestil o bližnjih dogodkih v društvu. Povejte, prosimo, tudi tistim v svoji bližini, ki nimajo e-pošte.

  • Sestanek upravnega odbora bo 21. 2. 2018 ob 10.00, vabilo sledi, rezervirajte si čas.
  • Zbor članov bo 16. 3. 2018 v Mladinskem centru Brežice ob 16.00. Udeležba nujna, saj bomo obeležili tudi 15-letnico društva.
  • Predavanje Zdenke Marinček, dr. med. in spec. spl. med., bo 21. 2. 2018 ob 17.00 v sejni sobi Splošne bolnišnice Brežice. Tema:  kako se obvarovati pred prehladnimi obolenji, kako si pomagati, ko zbolimo. Vabilo sledi.
  • Zbiramo prijave za spomladanske dneve zdravja v Dolenjskih Toplicah, o čemer ste podrobne informacije že dobili. Pohitite, da bomo rezervirali sobe.
  • Z ZD Sevnica bomo izvajali delavnico o premagovanju stresa. Prijavile so se članice, ki so bile na januarskem predavanju, ki ga je imela Mojca Savnik Iskra, dr. med., spec. int. med., tako da je skupina, ki lahko šteje le 10 ljudi, že polna.
  • Lahko pa se prijavite na delavnici, ki ju bomo izvajali skupaj z ZD Brežice, in sicer: Skupaj premagajmo stres – 4 srečanja po 1 uro v 4 zaporednih tednih, začetek po dogovoru; v skupini je lahko 8 oseb.
    Spoprijemanje z depresijo – 4 srečanja po 1 uro v 4 zaporednih tednih, pričetek v aprilu; v skupini je lahko 6 oseb. Delavnice so brezplačne, prijavite se na Milenin ali Metkin naslov. Če bo interes večji, se bomo z ZD Brežice dogovarjali za nadaljnje možnosti.
                                                                                  Za društvo: M. J.