DPO Posavje – datumi nekaterih dejavnosti do septembra 2016

???????????????????????????????????? Foto: Meho Tokić

Spoštovane članice, spoštovani člani!

Pošiljamo obvestilo o dejavnostih društva, kolikor smo jih uspeli datumsko določiti. Očitno je nujen tak način obveščanja, saj se je e-pošta izkazala kot manj zanesljiva. Prosimo vas, da ste pozorni na datume in odzivni. Pa knjižico Program dela za leto 2016 občasno poglejte. 

PREDAVANJE O TEŽAVAH Z OČMI PRI STAREJŠIH
za članstvo iz občine Sevnica prenašamo v oktober, ker oftalmolog Boštjan Meh, dr. med., prej ne utegne. Točen datum bomo objavili v septembru.

MERITVE MINERALNE KOSTNE GOSTOTE
in oceno ogroženosti z modelom FRAX bomo izvedli v Zdravstveni postaji Krmelj 5. maja 2016 od 17. do 19. ure v sodelovanju z ZD Sevnica. Za pomoč pri obveščanju bomo prosili Društvo upokojencev Krmelj.

DAN ZDRAVJA V ROGAŠKI SLATINI
bo v četrtek, 19. maja 2016. Ogledali si bomo Zdravilišče, obiskali Kozmetiko  Afrodita  in še kaj – program je v pripravi.  Cena s kosilom bo okoli 30 €, Prijave sprejemamo do 9. maja oz. do zasedbe mest v avtobusu.

IZLET NA GOLICO
pohodniških skupin Kostanjevica – Šentjernej in Sevnica pripravljata v maju Majda Staut in Mira Lorenčič, vsaka za svojo skupino. O datumu in vsem drugem potrebnem bosta člane skupin obvestili sami. Kontakt najdete v knjižici Program dela za leto 2016.

ZAKLJUČNO SREČANJE UDELEŽENK TERAPEVTSKE VADBE
za čateške skupine bo v sredo, 22. 6. 2016. Zborno mesto: pred Posavskim muzejem v Brežicah. Ostalo naj bo skrivnost! Za Sevnico datum še ni določen, sporočila ga bo Mira Lorenčič na vadbi.

SEJEM NARAVA- ZDRAVJE
bo 25. septembra v Ljubljani, prijave zbiramo do 15. sept.  Po ogledu sejma se bomo podali še na vožnjo z ladjico ali na grad z gondolo. Cene še ne moremo povedati, računajte na najmanj 20 €.

Milena Jesenko, predsednica