DBO Posavje: Vabilo na delavnice DBPR za naše članice

Društva s področja zdravja težimo k istemu cilju: v sodelovanju z zdravstveno stroko članstvo izobraževati o specifičnih boleznih, navajati na zdrav življenjski slog in nuditi podporo bolnim. Občasno pa združimo moči in izvedemo kako skupno aktivnost, za katero menimo, da nam koristi. Povezava med društvi se je že pokazala kot učinkovita.

Tokrat bomo  na pobudo Posavskega in obsoteljskega društva za boj proti raku v Rožnatem oktobru 1018 (to je ime aktivnosti v mesecu boja proti raku dojk; znak rožnata pentlja) za članice DPOP izvedli preventivni pregled dojk v Sevnici, Krškem in Brežicah. Pregled bosta opravili Alenka Krenčič Zagode, dr. med., spec. ginek. in porod., ter  Vladimira Tomšič, dipl. m. s., sicer tudi direktorica ZD Sevnica.

Predvidene lokacije in datumi:
KRŠKO: Zdravstveni dom Krško, četrtek, 4. okt. 2018, od 16. – 18. ure
SEVNICA: Zdravstveni dom Sevnica, sreda, 17. okt. 2018, od 15.00 – 17. ure
BREŽICE: Zdravstveni dom Brežice, četrtek, 18. okt. 2018,  od 16. – 18. ure

V Sevnici bo pregled namenjen udeleženkam terapevtske vadbe in se prijavite ge. Nedi Busar, medtem ko pregled v Brežicah in Krškem ni vezan na telovadbo. Nujno pa potrebujemo vaše prijave (kar na naslov [email protected] ali po telefonu 051 339 921). Dosledno bomo upoštevali vrstni red prijav do zapolnitve števila 20 in vas pravočasno obvestili, ali ste na seznamu.

Zahvaljujemo se omenjenim zdravstvenim domovom, ki nam nudijo prostor za izvedbo pregleda, in vam, ki se boste odzvale vabilu.

Milena Jesenko,  preds. DPOP

Alenka Krenčič Zagode, dr. med.,  spec. ginek. in porod., preds. Posavskega in obsoteljskega društva za boj proti raku

Izvedbo programa omogočajo občine Brežice, Krško in Sevnica ter FIHO.