DBO Jesenice: Zbor društva

Kot je že običaj vsako leto, smo se tudi v soboto, 4. marca 2017, zbrali, da smo potrdili delovanje društva v preteklem letu.  Zbor je bil v restavraciji Kazina na Jesenicah. Udeležila se ga je kar tretjina članic in članov. Po pozdravnem nagovoru naše predsednice smo predelali še poročila. Ker nam gre vse, kot načrtujemo, je bil ta del kmalu zaključen. Predsednica je pripravila lična darilca članicam in enemu članu, ki so praznovali 70 ali 80-letnico. Spomnila se je tudi prostovoljk, ki raznašajo obvestila društva našim članicam. In kot vedno je predsednica poskrbela še za presenečenje: pripeljala je klapo SOL z otoka Paga. Fantje so nam zapeli nekaj lepih dalmatinskih uspešnic. Hvala tudi njim za dobrodelnost.

Zahvaljujemo se Nuški za njen trud in delo v društvu kot tudi ostalim članicam in članu v odboru, ki so ji v veliko pomoč. V upanju, da nas bo vodila še naprej – HVALA!

Presenečenj pa še ni bilo konec. Naše predsednica se je potrudila in organizirala ogled snemanja oddaje Slovenski pozdrav. Bilo nas je kar za en avtobus. Prijeten sprejem, pogostitev in pa seveda glasba za naš praznik, 8. marec.

Bil je čudovit večer. Za mene še posebej, saj sem bila prvič na snemanju te priljubljene oddaje.

Margareta Abram